log
iSport11 VOF is een jong dynamisch bedrijf dat sportkleding en -artikelen verdeelt aan sportclubs, verenigingen, bedrijven, scholen en particulieren. 

Enerzijds beschikken we over onze online sportwinkel www.isport11.be die alle sportkleding van het merk JAKO verdeelt.  JAKO is een sportmerk dat een perfect evenwicht prijs-kwaliteit biedt met een ruime keuze aan sportkleding in alle maten en kleuren. Speelt u voetbal, basketbal, volleybal, atletiek, rugby of tennis... ? U zal zeker de gepaste outfit vinden in onze online JAKO sportwinkel! 

Anderzijds verdelen we behalve JAKO ook PATRICK, HUMMEL en STANNO rechtstreeks aan sportclubs, scholen, bedrijven en verenigingen. U heeft als club, vereniging, bedrijf of school niet onmiddellijk een uitgesproken voorkeur voor een bepaald merk, wij komen ter plaatse met de verschillende catalogi, bespreken samen de gewenste artikelen en maken vrijblijvend een prijsofferte op maat van uw club, bedrijf, vereniging of school. Op die manier bekomt u de beste prijzen volgens de noden en mogelijkheden van uw club, bedrijf, school of vereniging.

Behalve sportkleding verdeelt iSport11 ook een uitgebreid gamma aan sportmaterialen voor sportclubs, verenigingen en scholen aan. Trainingsmaterialen, doelen, belijningsproducten, ballen, ... vraag ons zeker altijd wat we in ons uitgebreid gamma hebben en we bieden u snel een antwoord en een oplossing.

Tot slot: 

U wenst uw sportuitrusting te personaliseren? iSport11 doet bedrukkingen van textiel in eigen beheer. U wenst een turnshirt voor alle leerlingen van uw school? Wij zorgen voor een prachtig resultaat! 
U wenst een volledig zelf ontworpen voetbal of hockey uitrusting? Bekijk dan zeker eens de sublimatie mogelijkheden die we met onze partners kunnen voorstellen. Volledig afgewerkte uitrustingen met club en sponsorlogo's, rugnummer en naam... Alles is mogelijk met de sublimatie methode!Vraag als sportclub, school of bedrijf uw kortingscode aan en biedt op die manier al uw leden, leerlingen en personeelsleden een mooie korting (40%) aan.
Geen verplichtingen, alleen maar voordelen.


jako

Verzending en levering 

Gratis verzending vanaf 100 €
iSport11 doet haar uiterste best om de bestellingen via de webshop snel te verwerken.
Onze streefdata zijn : levering in België : binnen de 6 à 8 werkdagen - levering in Nederland binnen de 6 à 10  werkdagen
Uitzonderingen kunnen voorkomen door de vakantieperiodes of omwille van feest- of brugdagen.
Deze levertijden gelden bij benadering en zijn geen vaste termijnen.
Indien een produkt dat door u wordt besteld tijdelijk niet op voorraad is, dan wordt u hiervan onmiddellijk ingelicht en heeft u de keuze om te wachten tot het artikel opnieuw in voorraad is, een ander artikel te bestellen of uw geld terug op uw rekening te laten storten.
Levering geschiedt door MyParcel via bpost. 
De leverings- of verzendkosten worden u meegedeeld voor het bevestigen van uw aankoop.


 
Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Disponibilité et efficacité au top
Merci Mr Mario

Beoordelingen

Webshop gemaakt met EasyWebshop