logKlantengroepen


iSport11 streeft ernaar steeds de beste kortingen aan te bieden en werkt om die reden met klantengroepen. Voetbalclubs, bedrijven, verenigingen, scholen, enz. kunnen op eigen vraag een klantengroep laten maken aan welke wij vervolgens - afhankelijk van het aantal leden - een kortingspercentage toekennen. Eenmaal een klantengroep aangemaakt kunnen de leden van deze club/vereniging/bedrijf/school een account aanmaken in onze webshop en vervolgens genieten van de toegekende korting.

Hoe creëer ik een klantengroep en hoe geniet ik dan van een korting?
  • Elke sportclub, vereniging, school of bedrijf kan via mail (isport11@proximus.be) een aanvraag doen om een klantengroep aan te maken. Na overleg zal een kortingspercentage aan de respectievelijke klantengroep toegekend worden.
  • Na het aanmaken van je klantengroep: leden van sportclubs, scholen en bedrijven kunnen na het sturen van een mail (isport11@proximus.be) met vermelding van de klantengroep waartoe ze willen behoren, worden gekoppeld aan deze klantengroep. Vanaf dat ogenblik krijgen deze leden bij het inloggen de prijzen inclusief de korting van hun klantengroep te zien. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop