logWEBSHOP » Fitnesstoestellen DKN Technology » LOOPBANDEN » Loopband ProRUN

Loopband ProRUNArtikel 20541 Loopband ProRUN

Artikel 20541 Loopband ProRUNArtikel 20541 Loopband ProRUNArtikel 20541 Loopband ProRUNArtikel 20541 Loopband ProRUN
Prestaties:

De Next Gen wisselstroommotor levert een continu vermogen van 4 Pk met een piekbelasting van 7 pk. In combinatie met een zwaar uitgevoerde hellingmotor levert de ProRUN een snelheidsbereik van 0,8 tot 20 km/u en een helling tot 21%.

Dit is een ernstig trainingsplatform voor een intense en complete work-out.

Comfort:

Met een lang en breed loopvlak van 59 x 155 cm, het DKN Progressive Shock Absorbing deck en een orthopedische 3 mm dikke loopband is veiligheid meer dan een concept in de ProRUN.

Lopen of wandelen op de ProRUN is veilig voor spieren en gewrichten.

Lage impact:

Het materiaal en de structuur van het DKN-Technology Flex Deck zorgen voor de grootste schokabsorptie aan de voorkant, daar waar u het nodig heeft - waar de voet het loopvlak raakt. Dit Flex-Deck ontwerp zorgt voor maximale laterale stabiliteit over het volledige loopvlak.

Display:

De console van de ProRUN biedt meerdere LED schermen die constante en accurate lezingen weergeven van snelheid, tijd, afgelegde afstand, theoretisch kalorie-verbruik, inclinatie, ‘laps’ run, en hartslag.

De ProRUN biedt een manueel programma, 12 voorprogrammaties, 3 gebruikers programma’s en 2 hartslag gerelateerde programma’s.

Snelheid en helling kunt u gradueel controleren via de gewone controle toetsen, of direct via de ergonomische One Touch Control toetsen.

Standaard geleverd met een work-out ventilator.

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Webshop gemaakt met EasyWebshop